Met een eigen slachterij in Meerkerk en 13 slagerijen is slagersbedrijf Barten al ruim 100
jaar een echt familiebedrijf. Eerst als veebedrijf en later als een van de weinige
noodslachterijen in Nederland. Tegenwoordig is Barten’s een zeer compleet slagersbedrijf.
We mesten zelf ons vee op onze eigen boerderij. Het transport wordt gedaan door eigen
chauffeurs met onze eigen wagens. We hebben een eigen slachthuis en verwerken het
vlees in onze uitsnijruimte en worstmakerij. Daarna verkopen we het met passie in onze
slagerijen.
Wij willen alleen het beste voor onze dieren én voor u. Daar hebben wij geen andere
partijen voor nodig: we hebben én houden de gehele vlees- keten in eigen hand. Daardoor
kunnen we met een gerust hart zeggen: ‘U weet wat u eet’. En dat geldt voor ál ons vlees.
Wij werken samen met boeren uit de regio en selecteren alleen het beste vee dat in
vrijheid en rust opgroeit. Dat proeft u aan de sappige biefstuk, malse varkenshaasjes en
de runderlapjes. En natuurlijk is het beste geselecteerde vlees de basis voor écht verse
maaltijden, huisgemaakte salades en vlug-klaar artikelen.